BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
Hockey-ul si Mos Craciun 5
Jul 16

Regele bancurilor seci da o petrecere la care invita lume buna, printi, printese, alti regi, si vine timpul sa tina un toast si bineinteles ca toastul este de fapt un banc sec:
“Frunza verde motoreta mi s-a rupt o cizma!”, toata lumea era pe jos de ras, mai putin unul care-si vedea linistit de mancare si baut…
Mai, isi spune regele, asta o fi surd, il mai spun odata dar mai tare ca poate nu l-a auzit si iar: Frunza verde motoreta mi s-a rupt o cizma, toata lumea pe sub masa de ras, se tineau de burtile lor umflate, dar omul nostru nimic, nu radea deloc, isi vedea de baut…, se enerveaza regele si se duce langa el si ii zbiara la ureche: “frunza verde motoreta mi s-a rupt o cizma!”, iarasi toti pe jos, pe sub mese de ras, unii chiar si-au dat duhul de atata ras doar omul nostru nimic. Nervos, regele il intreaba:
- De ce nu razi mai omule?
Omul: -Am un frate la Brasov!

written by admin

Leave a Reply